Doceer 't Leren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw leerlingen en/of studenten nóg beter begeleiden, een hogere betrokkenheid en meer motivatie van de studenten tijdens uw lessen? Wilt u uw studenten leren hoe ze sneller én beter kunnen leren en wilt u zelf meer kennis opdoen m.b.t. beelddenken, diverse leerstrategieën en geheugentechnieken? Door deze training te volgen kunt u nog beter differentiëren in uw lessen en beter aansluiten bij de behoefte van de leerling(en) en zal het een meer dan goede bijdrage leveren aan uw gepersonaliseerd onderwijs!

 

Leerlingen en studenten die de training ‘Leren Leren’ bij ons gevolgd hebben zijn erg enthousiast over hetgeen ze zelf ontdekt en geleerd hebben m.b.t. tot hun eigen leerstijl. Ze geven aan dat ze nu met meer motivatie aan de slag gaan met hun maak-en leerwerk omdat ze weten hoe ze sneller én beter kunnen leren! Leerlingen en studenten vinden het van grote meerwaarde als docenten ook kennis hebben van de verschillende leertechnieken -en strategieën zodat ze nóg beter ondersteund kunnen worden bij hun eigen leerproces.

De onderlegger van deze training is interactie en doen. Gebaseerd op praktisch onderbouwde kennis en vaardigheden. 

Trainingsdag  Doceer 't Leren!

Het is mogelijk om met uw gehele team de training te volgen. De training kan gegeven worden op de door uw gewenste locatie of op onze eigen locatie. 

 

Doceer 'Leren! is ontwikkeld door:

  • Andrea Verlaek van Den Anker Didactiek en (Kinder)Coaching uit Baarlo en
  • Hilde Croonen van Leer het leren! uit Venlo

Uiteraard wordt de training ook door Andrea en Hilde gegeven.

 

Natuurlijk kunt u zich ook als individuele docent aanmelden voor de training 'Doceer 't Leren!'.