Aangenaam kennis te      maken!

Ik ben Hilde Croonen.

 

Al jaren merk ik dat voor veel kinderen, jongeren, studenten, maar ook voor volwassenen 'het leren' een enorme klus is. Daarnaast kan ook het maken van aantekeningen, een werkstuk, boekverslag of presentatie een opgave zijn. Net zoals het maken van een goede planning voor het maken en leren van huiswerk en vervolgens het toepassen van een goede en passende strategie bij het leren.

Hierdoor ontstaat o.a. stress, frustratie en verdriet. Het vertrouwen in zichzelf is er dan niet meer en vaak wordt er zelfs niet eens meer begonnen aan een taak.

Ik ben er van overtuigd dat ik in een paar uur tijd veel kan betekenen voor iedereen die begeleiding krijgt bij 'Leer het leren!'; voor nu en voor in de toekomst!

 

Dus wil je ook sneller én beter leren? Maak dan snel kennis met:

Leer het leren!


Loopbaan

Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier werkzaam in het basisonderwijs. Vele jaren als groepsleerkracht en nu als ambulant begeleider. Ik ondersteun en begeleid kinderen (individueel en in groepsverband) in hun ontwikkeling en coach collega's zodat zij nóg beter aan kunnen sluiten bij datgene wat kinderen nodig hebben.

Inmiddels heb ik ook vele studenten van Gilde Opleidingen (MBO) succesvol mogen begeleiden op diverse opleidingslocaties en tijdens hun reguliere lesuren. 

Daarnaast ben ik schrijver, trainer en mede-eigenaar van 'Doceer 't Leren!' Een training voor docenten die ontwikkeld is op vraag van studenten die de training bij 'Leer het leren!' hebben gevolgd. 

Ook heb ik ruim 15 jaar ervaring binnen het vrijwilligerswerk met verstandelijk en lichamelijk beperkte jongeren.

Ik ben voorzitter van de medezeggenschapsraad van de basisschool waar onze twee kinderen onderwijs genieten en ik draag mijn steentje bij het vormgeven en uitdragen van waarden en normen bij de plaatselijke voetbalclub.

Opleidingen

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch werk met een diploma op zak afgesloten te hebben, ben ik in 2002 geslaagd voor de opleiding leerkracht basisonderwijs.

Door diverse opleidingen en cursussen te volgen zorg ik dat mijn kennis en kunde up to date blijft. Zo heb ik o.a. de HBO opleiding Taalcöordinator met goed gevolg afgesloten en ben ik jeugdtrainer, trainer voor volwassenen én bedrijfstrainer Leren Leren.

Ik ben bevoegd om de training Leren Leren aan te bieden aan jeugd binnen basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO/HBO en aan volwassenen binnen bedrijven en/of teams.

 

Samengevat..

Kernwoorden die mij typeren:

rustig, duidelijk, behouden, sociaal, empathisch, eerlijk, open, daadkrachtig en ik heb gevoel voor humor.